Det vigtigste at nå på en sviptur til London

Det vigtigste at nå på en sviptur til London

februar 19, 2020 0 Af Leon Vinther

Annonce

Åh, de kære briter. De har foræret så meget til historiebogen og var de første til at etablere pubs, hvor landets befolkning kunne nyde alkohol og godt selskab. Disse er blot få af grundende til, at London har noget specielt over sig, som får turister fra hele verden til at besøge den spændende by. Da London ikke er langt fra Danmark, vælger mange danskere at tage turen og besøge byen for et par dage. Skal du kun afsted i kort tid, så kan det være svært at danne sig et overblik over det vigtigste at se, da storbyer altid gemmer på flere ugers seværdigheder. Læs med herunder og få det nødvendige overblik.

Kom byen rundt med sightseeing busser

De kendte dobbeltdækkerbusser skal du ikke gå glip af. Med en billet til disse hop-on hop-off busser, vil du komme rundt i hele London på ingen tid. Du vil under turen kunne benytte dig af høretelefoner, hvor du får guidet dig hele vejen igennem de største attraktioner i London. Billetten indebærer også en sejltur på den berømte, Themsen. Her er det også muligt at få en gratis byvandring med guide. På den måde sikrer du dig at se det mest centrale i London.

Bliv tryllebundet ind i Harry Potters univers

Når du har fundet de billige rejser til London, så er det også tid til at tage et nostalgisk trip tilbage til Harry Potters univers. Denne tur kræver at du kan sætte en hel dag til side, men det er det hele værd, hvis du er stor fan af det magiske univers. Med en bus fra indre by vil du blive ført ud til Warner Brothers Studio. Her får du muligheden for at se bag kulisserne på filmene og kan gå på opdagelse i fodsporene på dine yndlingskarakterer.

Nå nye højder med en tur i London Eye

Du har aldrig hørt London omtalt uden at London Eye også falder naturligt i samtalen. Det er verdens største pariserhjul, som om noget kan give dig det store overblik over London. London Eye er den mest besøgte attraktion i London i over et årti, så det siger vel ikke så lidt? Under turen kan du bl.a. komme helt tæt på Big Ben og Houses of Parliament, som også er kendte seværdigheder i byen. Med billetten får du også mulighed for at opleve en 4D version af turen, hvor du undervejs vil møde spændende overraskelser i form af en minifilm inden turen for alvor går i gang.